Eyes2open is opgericht door Laura Vrijenhoef. Bekijk hieronder ons team.

Laura Vrijenhoef

Eigenaar en oprichter van Eyes2open. Door jaren als interimmanager, innovatiemanager, projectleider, programmaleider en netwerkco√∂rdinator te hebben gewerkt, heeft Laura veel organisatiekennis opgedaan. Maar misschien nog veel belangrijker: ze heeft zeer veel mensenkennis verworven. Altijd heeft zij opgelet: hoe komt het dat iemand wel voor elkaar krijgt wat een ander niet voor elkaar krijgt? En omdat zij weet wat dat u oplevert, houdt zij ervan om samen met u het gebaande pad te verlaten. Als coach gespecialiseerd in het begeleiden van (top)managers en hoogbegaafden. Coachingsstijl: lief als het kan, confronterend als het nodig is. Laura is ook trainer.

Laura Vrijenhoef

Lisette Pondman

Executive coach en sparringpartner voor directeuren en bestuurders binnen de zorg- en non-profitsector. Gewend aan situaties van verandering en vernieuwing. Strategisch sterk met een scherp oog voor de omgeving. Lisette gaat op een prettige, soms pittig confronterende, maar altijd respectvolle manier met je in gesprek. Ze helpt jou om je ambities helder te krijgen en ze op zo’n manier te realiseren dat je energie overhoudt en je rendement omhoog gaat.

Werkzaam als betrokken en gedreven directeur/bestuurder. Verbinder met een brede ervaring en een groot netwerk binnen de zorg- en welzijnssector.

Lisette Pondman

Stuur ons een mailtje zodat we kennis kunnen maken!

Hartelijke groet,

Laura Vrijenhoef en Lisette Pondman